Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6983
Polecam.
Odsłon: 130
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5299
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2455
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6983
Polecam.
Odsłon: 130
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5299
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2455
Składniki
Kiełbasę pokrój na mniejsze kawałki a te przekrój na połówki , ponacinaj . Cebulę obierz , pokrój w piórka . Na patelnię wlej łyżkę oleju , ułóż kiełbasę po brzegach w środek połóż cebulkę . Cebulkę posól , posyp papryką . Smaż do momentu aż kiełbasa się podpiecze a cebulka zarumieni .