Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet z mięsa wieprzowego , popularnie "schabowy" to rozbite cienko plastry schabu, obtoczone w jajku i bułce tartej , usmażone na tłuszczu .
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Mięso opłucz , osusz ręcznikiem papierowym , rozbij na cienkie plastry , osól , opieprz . Przygotuj dwa talerze do jednego wbij jajko a do drugiego wsyp bułkę tartą . Obtocz najpierw w jajku a potem w bułce . Na patelni zagrzej tłuszcz , smaż kotlety na małym ogniu po obu stronach na jasno złoty kolor .