Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na obiad.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1122
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5827
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1139
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1122
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5827
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1139
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu i ułożyć w naczyniu żaroodporny posmarowanym tłuszczem. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce , lekko odsączyć, wbić jajko, dodać bułkę tartą i przyprawić do smaku. Dobrze wymieszać i wyłożyć na kotlety, posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez pół godziny. Brokuły ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odsączyć na sitku i wyłożyć na zapiekankę, polać stopionym, masłem i podawać na ciepło.