Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne smakują lepiej.
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 973
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 973
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 182
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem i odstawić na godzinę. Następnie rozbić tłuczkiem, maczać w rozmąconym jajku, panierować w potłuczonych płatkach wymieszanych z ostrą papryką. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.