Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mięsko na obiad.
Wykonanie:
Mięso opłukać, osuszyć, natrzeć solą, cynamonem i pieprzem. Odstawić na pół godziny po czym utłuc. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron do miękkości.
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 337
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 337
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, natrzeć solą, cynamonem i pieprzem. Odstawić na pół godziny po czym utłuc. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron do miękkości.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2444
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2371