Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet podany po staropolsku.
Wykonanie:
Kotlety opłukać, osuszyć, rozbić tłuczkiem. Cebulę obrać, poszatkować, dodać do mleka, wsypać paprykę i przyprawy do smaku. Następnie zalać kotlety, wstawić w chłodne miejsce co najmniej na 3-4 godziny a najlepiej na noc. Kotlety wyjąć z marynaty, osuszyć, maczać w rozbełtanym jajku, panierować w bułce tartej wymieszanej z mąką. Smażyć na rozgrzanym smalcu z obu stron na złoto. Podawać z młodymi ziemniakami i tradycyjnie z zasmażaną młodą kapustą.
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 23
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10427
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 333
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 108
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 23
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10427
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 333
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 108
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, rozbić tłuczkiem. Cebulę obrać, poszatkować, dodać do mleka, wsypać paprykę i przyprawy do smaku. Następnie zalać kotlety, wstawić w chłodne miejsce co najmniej na 3-4 godziny a najlepiej na noc. Kotlety wyjąć z marynaty, osuszyć, maczać w rozbełtanym jajku, panierować w bułce tartej wymieszanej z mąką. Smażyć na rozgrzanym smalcu z obu stron na złoto. Podawać z młodymi ziemniakami i tradycyjnie z zasmażaną młodą kapustą.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Karkówka na kanapki
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Karkówka na kanapki
Karkówka na kanapki to domowe mięso, które przygotujesz z pomocą piekarnika....
Odsłon: 1346
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2989