Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularne sycące danie :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Mięso opłucz , wytrzyj ręcznikiem papierowym , rozbij , posól , popieprz , obtocz w jaju i bułce tartej (przepis na mojej stronie " Kotlet schabowy ") , usmaż .
Pieczarki obmyj , podziel na ćwiartki , usmaż na maśle klarowanym , przypraw solą ziołowa (przepis na mojej stronie "Pieczarki z patelni ")
Ogórki umyj , obierz , pokrój w plasterki , cebulkę posiekaj , posól . Pozostaw na kilka minut . Odlej nadmiar soku . Popieprz dodaj śmietany .(przepis na mojej str. " Mizeria ")
Przygotuj talerze wyłóż ziemniaki , kotleta i pieczarki w osobnej miseczce lub na talerzyku podaj mizerię .