Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjne kotlety schabowe w innym wydaniu
Kotlety roznijamy tłuczkiem,solimy,pieprzymy,nacieramy rozdrobnionym czosnkiem i smarujemy sosem sojowym.Tak przygotowane kotlety odstawiamy do lodowki na ok 30 min.W tym czasie kroimy pieczarki,najlepiej w paski a cebulke w piórka,wszystko razem podsmazamy dodajac odrobine soli i pieprzu do smaku.Kotlety podsmażamy na patelni a nastepnie przekładamy do zaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem,na wierzch kotletow układamy pieczarki z cebulka i posypujemy startym zółtym serem.Piekarnik nagrzewamy do 200 C i zapiekamy do momętu az ser sie nie roztopi.
Bardzo szybkie i proste danie. Idealnie nadaje się do zabrania w pudełku do p...
Odsłon: 2105
Szybkie i smaczne klopsiki z piekarnika podane z ziemniakami i ulubioną suró...
Odsłon: 207
Eksplozja smaków! Wytrawne dodatki podkreślają tylko słodycz owocu a może być...
Odsłon: 58
Bardzo smaczna i pożywna sałatka warzywna z dodatkiem wędzonego kurczaka. Opr...
Odsłon: 83
Czasami mam chęć pofantazjować w temacie sałatek. Właśnie ten przepis to ozna...
Odsłon: 54
Bardzo szybkie i proste danie. Idealnie nadaje się do zabrania w pudełku do p...
Odsłon: 2105
Szybkie i smaczne klopsiki z piekarnika podane z ziemniakami i ulubioną suró...
Odsłon: 207
Eksplozja smaków! Wytrawne dodatki podkreślają tylko słodycz owocu a może być...
Odsłon: 58
Bardzo smaczna i pożywna sałatka warzywna z dodatkiem wędzonego kurczaka. Opr...
Odsłon: 83
Czasami mam chęć pofantazjować w temacie sałatek. Właśnie ten przepis to ozna...
Odsłon: 54
Składniki
Kotlety roznijamy tłuczkiem,solimy,pieprzymy,nacieramy rozdrobnionym czosnkiem i smarujemy sosem sojowym.Tak przygotowane kotlety odstawiamy do lodowki na ok 30 min.W tym czasie kroimy pieczarki,najlepiej w paski a cebulke w piórka,wszystko razem podsmazamy dodajac odrobine soli i pieprzu do smaku.Kotlety podsmażamy na patelni a nastepnie przekładamy do zaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem,na wierzch kotletow układamy pieczarki z cebulka i posypujemy startym zółtym serem.Piekarnik nagrzewamy do 200 C i zapiekamy do momętu az ser sie nie roztopi.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1702
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2375