Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjne kotlety schabowe w innym wydaniu
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 408
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 358
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 652
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3856
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 408
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 358
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 652
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3856
Składniki
Kotlety roznijamy tłuczkiem,solimy,pieprzymy,nacieramy rozdrobnionym czosnkiem i smarujemy sosem sojowym.Tak przygotowane kotlety odstawiamy do lodowki na ok 30 min.W tym czasie kroimy pieczarki,najlepiej w paski a cebulke w piórka,wszystko razem podsmazamy dodajac odrobine soli i pieprzu do smaku.Kotlety podsmażamy na patelni a nastepnie przekładamy do zaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem,na wierzch kotletow układamy pieczarki z cebulka i posypujemy startym zółtym serem.Piekarnik nagrzewamy do 200 C i zapiekamy do momętu az ser sie nie roztopi.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Gulasz angielski
Wędliny
Śląska biała kiełbasa (bardzo stary przepis).
Wędliny
Schab w marynacie na kanapki
Wędliny
Kiełbasa wieprzowa z zielonym pieprzem.
Gulasz angielski
Gulasz angielski znany jest w Polsce przede wszystkim jako konserwa idealna n...
Odsłon: 8514
Śląska biała kiełbasa (bardzo stary przepis).
Jest bardzo smaczną, drobno rozdrobnioną, szybką do wykonania białą kiełbasą...
Odsłon: 1124