Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny schabowy w panierce w ze słonych krakersów to świetna propozycja na obiad z ulubionymi dodatkami.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 135
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37424
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 135
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37424
Składniki
Schab kroimy w plasterki i rozbijamy. Przyprawy mieszamy ze sobą. Przyprawiamy rozbite mięso. Jajka rozkłóćmy. Doprawiamy solą. Krakersy rozkruszamy. Mieszamy z mąką. Panierujemy schabowe w jajku, następnie w krakersach. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Smażymy mięso z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)