Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny schabowy w panierce w ze słonych krakersów to świetna propozycja na obiad z ulubionymi dodatkami.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14558
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19620
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14558
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19620
Składniki
Schab kroimy w plasterki i rozbijamy. Przyprawy mieszamy ze sobą. Przyprawiamy rozbite mięso. Jajka rozkłóćmy. Doprawiamy solą. Krakersy rozkruszamy. Mieszamy z mąką. Panierujemy schabowe w jajku, następnie w krakersach. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Smażymy mięso z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)