Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odmiana kotleta schabowego, robi się szybko i są bardzo smaczne.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Składniki
1. Do miski wlewamy jogurt.
2. Dodajemy majonez.
3. Wsypujemy czosnek.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą i dokładnie mieszamy.
5. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, solimy i zanurzamy w marynacie co najmniej na godzinę.
6. Obtaczamy w mące.
7. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
8. Panierujemy w bułce tartej.
9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.