Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny sos
Mięso oprószyć solą i pieprzem, odłożyć do lodówki na pół godziny.
Mięso obtoczyć w mące, smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Mięso zalać z wywarem, dusić około 10 min.Dodać śmietanę i dusić następne 10 min.
Dodać musztardę, mieszać, gotować jeszcze 5 min. Podawać z ziemniakami. Smacznego :)
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 13016
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 5149
Jogurtowy obłoczek z pomarańczami to prawdziwy raj dla podniebienia. Lekki i...
Odsłon: 5003
Chleb tygrysi swoją nazwę zawdzięcza pięknym wzorom na chrupiącej skórce. Sam...
Odsłon: 12181
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 13016
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 5149
Jogurtowy obłoczek z pomarańczami to prawdziwy raj dla podniebienia. Lekki i...
Odsłon: 5003
Chleb tygrysi swoją nazwę zawdzięcza pięknym wzorom na chrupiącej skórce. Sam...
Odsłon: 12181
Składniki
Mięso oprószyć solą i pieprzem, odłożyć do lodówki na pół godziny.
Mięso obtoczyć w mące, smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Mięso zalać z wywarem, dusić około 10 min.Dodać śmietanę i dusić następne 10 min.
Dodać musztardę, mieszać, gotować jeszcze 5 min. Podawać z ziemniakami. Smacznego :)
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2340
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2255