Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa propozycja nie tylko na niedzielny obiad. Kotlety przygotowane w ten sposób mają bardzo oryginalny, słodkawy smak.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 158
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 844
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1608
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14286
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 158
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 844
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1608
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14286
Składniki
Mięso lekko rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Panieruj w mące i smaż z każdej strony na złoty kolor. Kotlety umieść na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Majonez połącz dokładnie z ketchupem. Wyłóż na każdego kotleta łyżce masy. Seler odsącz z zalewy. Wyłóż na mięso. Każdy plaster ananasa podziel na 4 części. Przykryj mięso. Na wierzch każdego kotleta wyłóż po plastrze sera. Piecz w 180 stopniach C do czasu aż ser się roztopi.