Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana dla schabowego,równie dobra,a mniej kaloryczna.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5411
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5411
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1366
Składniki
Schab kroję w niezbyt grube plastry.Cebuję w piórka.Schab posypuję solą,pieprzem i przyprawami.
Do rękawa do pieczenia wkładam schab i cebulę.Wszystko razem delikatnie mieszam.
Pieke w piekarniku ok.40 min. w tem.180 stopni.W czasie pieczenia 2-3 razy mieszam schab w rękawie z cebulą.