Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana dla schabowego,równie dobra,a mniej kaloryczna.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 756
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1562
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6081
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8925
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 756
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1562
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6081
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8925
Składniki
Schab kroję w niezbyt grube plastry.Cebuję w piórka.Schab posypuję solą,pieprzem i przyprawami.
Do rękawa do pieczenia wkładam schab i cebulę.Wszystko razem delikatnie mieszam.
Pieke w piekarniku ok.40 min. w tem.180 stopni.W czasie pieczenia 2-3 razy mieszam schab w rękawie z cebulą.