Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana dla schabowego,równie dobra,a mniej kaloryczna.
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 4
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 115
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 4
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 115
Składniki
Schab kroję w niezbyt grube plastry.Cebuję w piórka.Schab posypuję solą,pieprzem i przyprawami.
Do rękawa do pieczenia wkładam schab i cebulę.Wszystko razem delikatnie mieszam.
Pieke w piekarniku ok.40 min. w tem.180 stopni.W czasie pieczenia 2-3 razy mieszam schab w rękawie z cebulą.