Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana dla schabowego,równie dobra,a mniej kaloryczna.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15416
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 287
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2742
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4930
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15416
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4625
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 287
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2742
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4930
Składniki
Schab kroję w niezbyt grube plastry.Cebuję w piórka.Schab posypuję solą,pieprzem i przyprawami.
Do rękawa do pieczenia wkładam schab i cebulę.Wszystko razem delikatnie mieszam.
Pieke w piekarniku ok.40 min. w tem.180 stopni.W czasie pieczenia 2-3 razy mieszam schab w rękawie z cebulą.