Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko na kanapki.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11686
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8184
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155176
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11686
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8184
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155176
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Składniki
Mięso opłukaj osusz ręcznikiem papierowym, wszystkie przyprawy wymieszaj z olejem i natrzyj mięso z każdej strony. Owiń i zwiąż sznurkiem do wędlin.Włóż do rękawa do pieczenia i włóż do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st. i piec mięso około godziny. Wystudź i usuń sznurek . Pokrój w plastry.