Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko na kanapki.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2473
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18210
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2473
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18210
Składniki
Mięso opłukaj osusz ręcznikiem papierowym, wszystkie przyprawy wymieszaj z olejem i natrzyj mięso z każdej strony. Owiń i zwiąż sznurkiem do wędlin.Włóż do rękawa do pieczenia i włóż do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st. i piec mięso około godziny. Wystudź i usuń sznurek . Pokrój w plastry.