Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko na kanapki.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45649
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23128
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1367
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45649
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23128
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1367
Składniki
Mięso opłukaj osusz ręcznikiem papierowym, wszystkie przyprawy wymieszaj z olejem i natrzyj mięso z każdej strony. Owiń i zwiąż sznurkiem do wędlin.Włóż do rękawa do pieczenia i włóż do lodówki na całą noc. Piekarnik rozgrzej do 180 st. i piec mięso około godziny. Wystudź i usuń sznurek . Pokrój w plastry.