Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostają nam czasami schabowe i coś trzeba z nimi zrobić. Proponuję prosty, szybki i smaczny sposób.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14596
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1861
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14596
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Obtaczamy w mące pszennej.
3. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
4. Panierujemy w bułce tartej.
5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
7. Nakładamy na każdy kotlet zasmażkę.
8. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy wierzch kotletów.
9. Zapiekamy chwilkę do rozpuszczenia się sera. 10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.