Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowe przechowywanie warzyw na zimę.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Wykonanie: Warzywa umyć, obrać, pokroić następnie zmielić przez maszynkę marchewkę.
selera,
kapustę włoska,
pietruszkę, cebulę i kalarepkę.
Wymieszać z solą. Przełożyć do słoików lub kamiennego garnka i przenieść w chłodne miejsce.