Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bawić się w zawijanie roladek, proponuję użycia form do muffin.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5648
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154759
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 442
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5648
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154759
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 442
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy solą. 2. Pieczarki kroimy w plasterki i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Kiedy pieczarki są już dobre dodajemy serki i prużymy do chwili rozpuszczenia.
5. Schab umieszczamy w formach do muffinek.
6. W każdy otwór wkładamy po kawałku szynki.
7. Następnie napełniamy farszem z pieczarek.
8. Dokładnie zwijamy mięso.
9. Zapiekamy 40 minut w 180˚C.
10. Muffiny gotowe. 11. Smacznego.