Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bawić się w zawijanie roladek, proponuję użycia form do muffin.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17689
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1792
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15380
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5918
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9109
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17689
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1792
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15380
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5918
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9109
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy solą. 2. Pieczarki kroimy w plasterki i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Kiedy pieczarki są już dobre dodajemy serki i prużymy do chwili rozpuszczenia.
5. Schab umieszczamy w formach do muffinek.
6. W każdy otwór wkładamy po kawałku szynki.
7. Następnie napełniamy farszem z pieczarek.
8. Dokładnie zwijamy mięso.
9. Zapiekamy 40 minut w 180˚C.
10. Muffiny gotowe. 11. Smacznego.