Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bawić się w zawijanie roladek, proponuję użycia form do muffin.
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11946
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 790
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 105
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2849
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11946
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 790
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 105
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2849
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy solą. 2. Pieczarki kroimy w plasterki i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Kiedy pieczarki są już dobre dodajemy serki i prużymy do chwili rozpuszczenia.
5. Schab umieszczamy w formach do muffinek.
6. W każdy otwór wkładamy po kawałku szynki.
7. Następnie napełniamy farszem z pieczarek.
8. Dokładnie zwijamy mięso.
9. Zapiekamy 40 minut w 180˚C.
10. Muffiny gotowe. 11. Smacznego.