Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne danie mojego męża.
Kaszankę o średnicy około 6 cm pokroić w plastry. Na talerzyku rozkłócić jajko, dodać do niego garść natki pietruszki. Na drugi talerzyk wysypać bułkę tartą. Plastry kaszanki maczać w jajku z natką pietruszki, bułce tartej - podwójnie. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przepis pochodzi z książki "Kiełbaski i parówki".
Biała kaszanka smażona, podana z warzywną sałatką. Polecam.
Odsłon: 844
Miękka, delikatna, aromatyczna babka o smaku kawy, oblana polewą z białej c...
Odsłon: 264
Zapiekanka z mięsem mielonym i cukinią to super pomysł na obiad. Robię ją bar...
Odsłon: 639
Miękka, delikatna, aromatyczna babka o smaku kawy, oblana polewą z białej c...
Odsłon: 264
Zapiekanka z mięsem mielonym i cukinią to super pomysł na obiad. Robię ją bar...
Odsłon: 639
Składniki
Kaszankę o średnicy około 6 cm pokroić w plastry. Na talerzyku rozkłócić jajko, dodać do niego garść natki pietruszki. Na drugi talerzyk wysypać bułkę tartą. Plastry kaszanki maczać w jajku z natką pietruszki, bułce tartej - podwójnie. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przepis pochodzi z książki "Kiełbaski i parówki".
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2448
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2383