Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5193
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 596
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 4941
Co to za ciasto? wyglądem bardzo przypomina Panią Walewską, ale smakuje inacz...
Odsłon: 6614
Kotlety w waflach to oryginalny i smaczny pomysł na obiad, który zaskoczy zar...
Odsłon: 419
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5193
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 596
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 4941
Co to za ciasto? wyglądem bardzo przypomina Panią Walewską, ale smakuje inacz...
Odsłon: 6614
Kotlety w waflach to oryginalny i smaczny pomysł na obiad, który zaskoczy zar...
Odsłon: 419
Składniki
Kaszankę o średnicy około 6 cm pokroić w plastry. Na talerzyku rozkłócić jajko, dodać do niego garść natki pietruszki. Na drugi talerzyk wysypać bułkę tartą. Plastry kaszanki maczać w jajku z natką pietruszki, bułce tartej - podwójnie. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przepis pochodzi z książki "Kiełbaski i parówki".