Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35945
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1290
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1786
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35945
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1290
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1786
        
        
                Składniki
Kaszankę o średnicy około 6 cm pokroić w plastry. Na talerzyku rozkłócić jajko, dodać do niego garść natki pietruszki. Na drugi talerzyk wysypać bułkę tartą. Plastry kaszanki maczać w jajku z natką pietruszki, bułce tartej - podwójnie. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przepis pochodzi z książki "Kiełbaski i parówki".