Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kupiłam kotlety schabowe bez GMO, antybiotyków i na dobrych paszach. Więc i zaplanowałam zrobić dobre danie. Przygotowałam panierowane roladki schabowe z różnymi dodatkami.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14637
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19700
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14637
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19700
Składniki
Kotlety włożyć do śniadaniowego i wytłuc tłuczkiem ( pojedynczo). Kotlety posypać solą, warzywkiem, ziołami ,pieprzem i rozetrzeć przeciśnięty czosnek.
Na brzegu położyć składniki
Zawinąć i spiąć wykałaczkami.
Do jajka dodać sól i pieprz rozkłócić i panierować roladki w bułce, jajku i bułce.
Roladki włożyć do rondla z rozgrzanym olejem, obsmażyć ze wszystkich stron , a potem zmniejszyć , dodać masło zmniejszyć ogień i dusić kilka minut pod przykryciem.
Ja podałam z tłuczonymi ziemniakami z masełkiem, śmietaną i natką pietruszki. Jako dodatek podałam korniszonki swojej produkcji. Smacznego!!!