Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny mój wymyślony pomysł, warto spróbować jest pyszne, szybkie i można się najeść. Jeśli ktoś potrzebuje większej ilości wystarczy zwiększyć produkty.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i posoloną szczyptą soli.
Ostudzoną cebulę dodać do pasztetowej wyjętej z flaka.
Pasztetową z cebulą i szczyptą pieprzu zgnieść widelcem na papkę.
Ciasto przeciąć wzdłuż na trzy paski.
I w poprzek na kwadraty jakie kto chce.
Na jeden kwadrat nałożyć gotowy farsz.
Nakryć drugim kwadratem.
I za pomocą widelca zamknąć wszystkie boki.
Gotowe ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Posypać czarnuszką ( można pominąć ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 minut i piec 30 minut w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Wyszła bardzo smaczna i szybka przekąska.