Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny mój wymyślony pomysł, warto spróbować jest pyszne, szybkie i można się najeść. Jeśli ktoś potrzebuje większej ilości wystarczy zwiększyć produkty.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę i posoloną szczyptą soli.
Ostudzoną cebulę dodać do pasztetowej wyjętej z flaka.
Pasztetową z cebulą i szczyptą pieprzu zgnieść widelcem na papkę.
Ciasto przeciąć wzdłuż na trzy paski.
I w poprzek na kwadraty jakie kto chce.
Na jeden kwadrat nałożyć gotowy farsz.
Nakryć drugim kwadratem.
I za pomocą widelca zamknąć wszystkie boki.
Gotowe ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Posmarować roztrzepanym jajkiem.
Posypać czarnuszką ( można pominąć ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika nastawionego na 180 minut i piec 30 minut w zależności od piekarnika do ładnego za rumienienia.
Wyszła bardzo smaczna i szybka przekąska.