Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam trochę mięsa i nie wiedziałam jak je spożytkować ,dokupiłam wątróbkę i wyszedł pyszny pasztecik,który bardzo polecam:)
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1787
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38606
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1336
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1787
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38606
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1336
Składniki
Mięso ugotować z dodatkiem marchewki i pietruszki,oraz z zielem i liśćmi laurowymi. Na patelni podsmażyć cebule,dodać wątróbkę,i smażyć do odparowania wody. Osobno namoczyć bułki. Mięsa , wątróbkę oraz odciśniętą bułkę zmielić 2x ,dodać jajka,przyprawy oraz gałkę muszkatałową(ja bardzo lubię więc daję dużo)
Masą wypełnić posmarowane foremki wysypane bułką tartą i piec do w 200st.około 1 godz.
Smacznego życzę!