Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do świątecznego śniadania. Pasztet domowy (zapraszam do mojego przepisu: Pasztet domowy) zanurzony w pysznej galarecie.
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1910
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1910
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Składniki
1. Żelatynę rozpuszczam w wodzie. Czekam aż ostygnie ale nie stężeje. 2. Schłodzony pasztet kroję w plastry lub kawałki 3. Pasztet kładę na paterę i ozdabiam. 4. Zalewam zimną żelatyną.
5. Wkładam do lodówki do stężenia żelatyny.