Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do świątecznego śniadania. Pasztet domowy (zapraszam do mojego przepisu: Pasztet domowy) zanurzony w pysznej galarecie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1582
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231995
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1582
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231995
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5079
Składniki
1. Żelatynę rozpuszczam w wodzie. Czekam aż ostygnie ale nie stężeje. 2. Schłodzony pasztet kroję w plastry lub kawałki 3. Pasztet kładę na paterę i ozdabiam. 4. Zalewam zimną żelatyną.
5. Wkładam do lodówki do stężenia żelatyny.