Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet wyszedł bardzo delikatny,smaczny i dietetyczny.Bardzo polecam:)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Umytą nóżkę ugotować z dodatkiem warzyw,ziela i liści laurowych. Pod koniec wrzucić oczyszczoną i umytą wątróbkę i pogotować 10 min. Wszystkie warzywa jak i mięso wyjąć,wystudzić i zmielić.Bułkę namoczyć w rosole,odcisnąć i również zmielić.Dodać żółtka,a z białek ubić pianę. Doprawić do smaku solą,pieprzem ,gałką i imbirem.Delikatnie wymieszać. Foremkę (u mnie aluminiowa jednorazówka) posmarować i posypać tartą bułką. Masę wyłożyć do foremki,wyrównać i piec około 60min w 190st. Smacznego życzę!