Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
eśli zostanie Wam mięso z rosołu i gotowana golonka a nie wiecie ci z tym zrobić to mam dla Was propozycję. Zróbcie taki ekspresowy pasztet. Wystarczy kilka składników, blender oraz słoik i wyczarujemy szybki i smaczny pasztet. Do pieczywa jak znalazł i wtedy wiemy co jemy. Bez pasteryzacji można przechowywać go przez 3 dni w lodówce.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17695
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6061
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17695
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6061
Składniki
Letnie mięso z ćwiartek kurczaka obrać od kości i włożyć do wysokiego naczynia. Dodać pokrojoną golonkę razem ze skórą oraz ugotowanego pora a także wlać rosół i dodać masło. Następnie dodać do smaku przyprawy i wszystko zmiksować za pomocą blendera na gładką masę. Gotowy pasztet przełożyć do słoika, przechowywać w lodówce. Pasztet zużyć w ciągu 3 dni.