Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z wykorzystaniem mięsa i warzyw z rosołu, delikatny , aromatyczny , do różnego rodzaju pieczywa.
Foremka jednorazowa 12x 22 cm
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5757
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7321
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4794
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5757
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7321
Składniki
Mięso z rosołu , drobno pokroić, przepuścić przez maszynkę lub zblendować, podobnie warzywa. Mięso z indyka doprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z indyka. Wbić jajko , dodać mięso i warzywa z rosołu, wymieszać dokładnie, gdyby było suche , dodać 1/2 szklanki rosołu, wymieszać. Wyłożyć do foremki.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 50 minut.
Pokroić w plastry i podawać z ulubionym pieczywem.