Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z wykorzystaniem mięsa i warzyw z rosołu, delikatny , aromatyczny , do różnego rodzaju pieczywa.
Foremka jednorazowa 12x 22 cm
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10090
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10090
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Składniki
Mięso z rosołu , drobno pokroić, przepuścić przez maszynkę lub zblendować, podobnie warzywa. Mięso z indyka doprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z indyka. Wbić jajko , dodać mięso i warzywa z rosołu, wymieszać dokładnie, gdyby było suche , dodać 1/2 szklanki rosołu, wymieszać. Wyłożyć do foremki.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 50 minut.
Pokroić w plastry i podawać z ulubionym pieczywem.