Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z wykorzystaniem mięsa i warzyw z rosołu, delikatny , aromatyczny , do różnego rodzaju pieczywa.
 
        Foremka jednorazowa 12x 22 cm
 
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17476
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6675
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17476
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6675
 
         
         
                Składniki
Mięso z rosołu , drobno pokroić, przepuścić przez maszynkę lub zblendować, podobnie warzywa. Mięso z indyka doprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z indyka. Wbić jajko , dodać mięso i warzywa z rosołu, wymieszać dokładnie, gdyby było suche , dodać 1/2 szklanki rosołu, wymieszać. Wyłożyć do foremki.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 50 minut.
Pokroić w plastry i podawać z ulubionym pieczywem.