Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam taki pasztet jest delikatny i bardzo smaczny:)
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5630
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8865
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7863
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5397
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5630
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8865
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7863
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5397
Składniki
Fasolkę umyć i namoczyć najlepiej na noc. Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić. Osobno usmażyć piersi pokrojone w kawałki ,oraz cebulę. Fasolkę,piersi,suszone śliwki , oraz cebulę zmielić. Dodać przyprawy,jajka,bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Foremki posmarować i wysypać tartą bułką. Farsz nałożyć do foremek,ugnieść i wyrównać.Na wierzch położyć cieniutkie paski masła. Piec w 190st.do zrumienienia wierzchu. Można podać z żurawiną jej,smak super komponuje się z takim pasztetem.
Smacznego życzę!