Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam taki pasztet jest delikatny i bardzo smaczny:)
Przepis dnia
Zawsze robię wszelkie pasztety sama, dzięki temu wiem, co się znajduje w ich...
Odsłon: 744
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 87
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 87
Składniki
Fasolkę umyć i namoczyć najlepiej na noc. Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić. Osobno usmażyć piersi pokrojone w kawałki ,oraz cebulę. Fasolkę,piersi,suszone śliwki , oraz cebulę zmielić. Dodać przyprawy,jajka,bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Foremki posmarować i wysypać tartą bułką. Farsz nałożyć do foremek,ugnieść i wyrównać.Na wierzch położyć cieniutkie paski masła. Piec w 190st.do zrumienienia wierzchu. Można podać z żurawiną jej,smak super komponuje się z takim pasztetem.
Smacznego życzę!
Przepisy Wędliny
Wędliny
Kiełbasa z łopatki wieprzowej do żurku.
Wędliny
Schab pieczony
Wędliny
Pieczony boczek
Wędliny
Mini kiełbaski wędzone w żurku wielkanocnym
Kiełbasa z łopatki wieprzowej do żurku.
Prosta w zrobieniu, smaczna kiełbasa wykonana z wieprzowej łopatki. Kiełbasa...
Odsłon: 697
Schab pieczony
Intensywny w smaku, prosty w przygotowaniu.
Odsłon: 427