Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwy w przygotowaniu,smaczny na zimno i na goraco,panierowane plastry stanowia smakoita podstawe drugiego dania.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
pokrojone w kawalki mieso, dusic ze slonina icebula, polewajac woda.
watrobe sparzyc,bulke dodac do masy miesnej i sparzana watrobe, wszystko zemlec, do zmielonej masy dodac, jaja,sol i pieprz, wyrobic. piec w podluznej blaszce w sredni nagrzanym piekarniku. mozna ozdobic wierzch w kratke z paskow sloniny .stary rodznny przepis, uswietnia wszystkie swieta.