Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13206
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41966
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5079
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45879
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13206
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41966
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5079
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45879
Składniki
1. ugotować na twardo 8 jajek, wystudzić, posiekać drobniutko, dodatkowo rozgnieść widelcem, 2. pieczarki umyć, zetrzeć na grubej tarce, cebulę pokroić w drobną kostkę, poddusić na maśle, dodać pieczarki, dusić aż woda odparuje, 3. wymieszać pieczarki, jajka gotowane i surowe, dodać bułkę tartą, majonez i przyprawy, 4. formę wysmarować olejem i wysypać bułką tartą, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok 60 min (najlepiej sprawdzić patyczkiem), smacznego