Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 845
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 845
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 160
Składniki
1. ugotować na twardo 8 jajek, wystudzić, posiekać drobniutko, dodatkowo rozgnieść widelcem, 2. pieczarki umyć, zetrzeć na grubej tarce, cebulę pokroić w drobną kostkę, poddusić na maśle, dodać pieczarki, dusić aż woda odparuje, 3. wymieszać pieczarki, jajka gotowane i surowe, dodać bułkę tartą, majonez i przyprawy, 4. formę wysmarować olejem i wysypać bułką tartą, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok 60 min (najlepiej sprawdzić patyczkiem), smacznego