Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2545
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 744
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 216
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 768
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2545
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 744
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 216
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 768
Składniki
Wykonanie: Filety z karpia zmielić, dodać namoczoną w mleku i odciśniętą bułkę, jajka, przyprawy do smaku i zioła. Cebulę drobno posiekać, usmażyć na maśle, połączyć z masą rybna, dokładnie wymieszać. Przełożyć do przygotowanej formy keksowej. Piec w temperaturze 180 stopni przez około 40 minut.