Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczny pasztecik na śniadanie.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1100
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1100
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Wykonanie: Masło stopić i ostudzić. Twaróg zmielić. Papryki dokładnie oczyścić i drobno posiekać.
Brokuł zagotować i osączyć. Oliwki również drobno posiekać. Wymieszać wszystkie składniki, dodać jajka, masło, przyprawić do smaku według uznania.
Przełożyć do formy posmarowanej olejem.
Piec w temperaturze 180 stopni około godziny. Podawać do pieczywa z dodatkiem sałatki warzywnej.