Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką pastę z białej fasoli do kanapek i nie tylko.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6027
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6027
Składniki
1. Na średnio rozgrzany olej wrzucić pokrojone czosnek i cebulę. Chwilę podsmażyć, po czym wrzucić fasolę razem ze wszystkimi przyprawami. 2.Całość podsmażyć parę minut często mieszając, by nie doprowadzić do przypalenia. Na koniec smażenia dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. 3. Nastepnie przełożyć fasolę do wyższego naczynia i dokładnie zblendować blenderem ręcznym razem z trzema łyżeczkami oleju rzepakowego.