Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką pastę z białej fasoli do kanapek i nie tylko.
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14868
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2889
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3450
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14868
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2889
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3450
Składniki
1. Na średnio rozgrzany olej wrzucić pokrojone czosnek i cebulę. Chwilę podsmażyć, po czym wrzucić fasolę razem ze wszystkimi przyprawami. 2.Całość podsmażyć parę minut często mieszając, by nie doprowadzić do przypalenia. Na koniec smażenia dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. 3. Nastepnie przełożyć fasolę do wyższego naczynia i dokładnie zblendować blenderem ręcznym razem z trzema łyżeczkami oleju rzepakowego.