Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wegetariański pasztet z warzyw :-) pyszny, aksamitny. smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. sam z ketchupem lub sosem pomidorowym
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12835
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12835
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Składniki
Cukinie umyć. Jeżeli jest młoda nie trzeba obierać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i czosnek drobno pokroić, marchewkę zetrzec na dużych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać razem, przyprawić. Masę wlać do dwóch keksowych foremek wysmarowanych tłuszczem i obsypanych bułką tartą. Piec ok. 1 godz. w temp. 180 stopni. Najlepiej kroi się i wyjmuje z blaszki gdy już trochę przestygnie. Smacznego :-)