Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wegetariański pasztet z warzyw :-) pyszny, aksamitny. smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. sam z ketchupem lub sosem pomidorowym
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 339
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 515
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 736
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 339
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 515
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 736
Składniki
Cukinie umyć. Jeżeli jest młoda nie trzeba obierać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i czosnek drobno pokroić, marchewkę zetrzec na dużych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać razem, przyprawić. Masę wlać do dwóch keksowych foremek wysmarowanych tłuszczem i obsypanych bułką tartą. Piec ok. 1 godz. w temp. 180 stopni. Najlepiej kroi się i wyjmuje z blaszki gdy już trochę przestygnie. Smacznego :-)