Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny smak pasztetu. Pasztet warzywny to bardzo zdrowe jedzonko:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 868
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1761
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6287
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 868
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1761
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6287
Składniki
Cukinie ścieramy na grubych oczkach. Jeśli ma miękką skórkę, możemy zetrzeć ze skórą. Pasztet będzie wtedy bardziej zielony:)
Mieszamy wszystkie składniki, ciasto wlewamy do podłużnej foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach:)