Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny ,dietetyczny i aromatyczny.Serdecznie polecam:)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 298
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4876
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45044
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 659
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 298
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4876
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45044
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 659
Składniki
Obraną dynię zetrzeć na grubych oczkach tarki,posolić i zostawić na 40min.by puściła wodę. Wątróbkę oczyścić z włokien ,umyć i odsączyć na sitku. Cebulę i czosnek pokroić w talarki i podsmażać,dodać wątróbkę i smażyć 10min. Wystudzić. Dynię odcisnąć z wody ,dać do miski,dodać posiekaną natkę,dymkę,jajka,bułkę tartą oraz resztę przypraw. Wątróbkę zblendować wraz z cebulą,dodać do dyni. Wszystko dokładnie wyrobić najlepiej ręką. Blaszkę wysmarować tłuszczem i posypać tartą bułką.Masę wyłożyć ,wyrównać i zapiekać w 200st.około 1 godz.
Smacznego życzę!