Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na potrawę Wigilijną. Pasztet jest super.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2469
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4830
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 107
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1577
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2469
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4830
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 107
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1577
Składniki
Wykonanie: Grzyby dokładnie opłukać, zalać wodą i pozostawić do następnego dnia, po czym ugotować do miękkości. Bułkę tartą zalać śmietaną, wymieszać i odstawić na pół godziny. Grzyby zmielić razem z cebulą, połączyć z namoczoną bułką tartą, orzechami, jajkami, przyprawami do smaku.
Dokładnie wymieszać, przełożyć do przygotowanej formy keksowej.
Piec w temperaturze 160 stopni przez około 40 minut. Super potrwa na stół Wigilijny.