Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z indyka z serkiem i oliwkami"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3484
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3484
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Składniki
Czerstwą kajzerkę namocz w mleku, odciśnij. Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Mięso mielone dobrze wyrób z kajzerką, cebulą, czosnkiem, jajkiem, przypraw do smaku.
Ser camembert pokrój w kostkę. Oliwki osącz, dodaj do mięsa wraz z serem, delikatnie wymieszaj. Formę posmaruj olejem, posyp bułką tartą. Napełnij masą mięsną, dobrze ubij, wierzch wyrównaj. Piecz 50-60 min w 180°C.
Czas przygotowania 80 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie