Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z indyka z serkiem i oliwkami"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 57
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32786
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 539
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 57
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32786
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 539
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 87
Składniki
Czerstwą kajzerkę namocz w mleku, odciśnij. Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Mięso mielone dobrze wyrób z kajzerką, cebulą, czosnkiem, jajkiem, przypraw do smaku.
Ser camembert pokrój w kostkę. Oliwki osącz, dodaj do mięsa wraz z serem, delikatnie wymieszaj. Formę posmaruj olejem, posyp bułką tartą. Napełnij masą mięsną, dobrze ubij, wierzch wyrównaj. Piecz 50-60 min w 180°C.
Czas przygotowania 80 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie