Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet dla wytrawnych smakoszy ,zawiera mało składników,a smakuje wyśmienicie i bardzo szybko znika ze stołu!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 328
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 495
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 717
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 328
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 495
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 717
Składniki
Karkówke , boczek i czosnek mielimy w maszynce do mięsa.
Dodajemy Vegete, pieprz i śmietanę. Wszystko dokładnie wyrabiamy na jednolitą mase.
Wkładamy gotową mase do niedużej foremki i wstawiamy do lekko nagrzanego piekarnika. Pieczemy w tem.170-180 st.C ok.1,5 godz..Aby pasztet był wilgotny zostawiamy na dnie formy wytopiony tłuszcz.