Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet dla wytrawnych smakoszy ,zawiera mało składników,a smakuje wyśmienicie i bardzo szybko znika ze stołu!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 305
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 305
Składniki
Karkówke , boczek i czosnek mielimy w maszynce do mięsa.
Dodajemy Vegete, pieprz i śmietanę. Wszystko dokładnie wyrabiamy na jednolitą mase.
Wkładamy gotową mase do niedużej foremki i wstawiamy do lekko nagrzanego piekarnika. Pieczemy w tem.170-180 st.C ok.1,5 godz..Aby pasztet był wilgotny zostawiamy na dnie formy wytopiony tłuszcz.