Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet dla wytrawnych smakoszy ,zawiera mało składników,a smakuje wyśmienicie i bardzo szybko znika ze stołu!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1189
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4297
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1189
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4297
Składniki
Karkówke , boczek i czosnek mielimy w maszynce do mięsa.
Dodajemy Vegete, pieprz i śmietanę. Wszystko dokładnie wyrabiamy na jednolitą mase.
Wkładamy gotową mase do niedużej foremki i wstawiamy do lekko nagrzanego piekarnika. Pieczemy w tem.170-180 st.C ok.1,5 godz..Aby pasztet był wilgotny zostawiamy na dnie formy wytopiony tłuszcz.