Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie domowe pasztety,a ten kaszą i grzybami jest naprawdę dobry.
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 31
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 497
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1070
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 252
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 31
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 497
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1070
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 252
Składniki
udziec ugotować wraz z warzywami,wątróbkę udusić na maśle,grzyby ugotować
miękkie mięso ,wątróbkę,grzyby i warzywa zemleć dwa razy,dodać jajka,kaszę,przyprawy
masę dokładnie wymieszać i wlożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką
na wierzchu pasztetu ułożyć plasterki boczku,piec 40 -50 minut w temperaturze 180 stopni,podawać na zimno z sosem tatarskim,chrzanem lub żurawiną