Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie domowe pasztety,a ten kaszą i grzybami jest naprawdę dobry.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 623
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25714
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 623
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25714
Składniki
udziec ugotować wraz z warzywami,wątróbkę udusić na maśle,grzyby ugotować
miękkie mięso ,wątróbkę,grzyby i warzywa zemleć dwa razy,dodać jajka,kaszę,przyprawy
masę dokładnie wymieszać i wlożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką
na wierzchu pasztetu ułożyć plasterki boczku,piec 40 -50 minut w temperaturze 180 stopni,podawać na zimno z sosem tatarskim,chrzanem lub żurawiną