Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie domowe pasztety,a ten kaszą i grzybami jest naprawdę dobry.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 340
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4440
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3657
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31633
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 340
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4440
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3657
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31633
Składniki
udziec ugotować wraz z warzywami,wątróbkę udusić na maśle,grzyby ugotować
miękkie mięso ,wątróbkę,grzyby i warzywa zemleć dwa razy,dodać jajka,kaszę,przyprawy
masę dokładnie wymieszać i wlożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką
na wierzchu pasztetu ułożyć plasterki boczku,piec 40 -50 minut w temperaturze 180 stopni,podawać na zimno z sosem tatarskim,chrzanem lub żurawiną