Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie domowe pasztety,a ten kaszą i grzybami jest naprawdę dobry.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1106
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5814
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1201
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1106
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5814
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1201
Składniki
udziec ugotować wraz z warzywami,wątróbkę udusić na maśle,grzyby ugotować
miękkie mięso ,wątróbkę,grzyby i warzywa zemleć dwa razy,dodać jajka,kaszę,przyprawy
masę dokładnie wymieszać i wlożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką
na wierzchu pasztetu ułożyć plasterki boczku,piec 40 -50 minut w temperaturze 180 stopni,podawać na zimno z sosem tatarskim,chrzanem lub żurawiną