Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie domowe pasztety,a ten kaszą i grzybami jest naprawdę dobry.
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4886
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 160
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4886
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 160
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
udziec ugotować wraz z warzywami,wątróbkę udusić na maśle,grzyby ugotować
miękkie mięso ,wątróbkę,grzyby i warzywa zemleć dwa razy,dodać jajka,kaszę,przyprawy
masę dokładnie wymieszać i wlożyć do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką
na wierzchu pasztetu ułożyć plasterki boczku,piec 40 -50 minut w temperaturze 180 stopni,podawać na zimno z sosem tatarskim,chrzanem lub żurawiną