Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2050
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2050
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Składniki
1. boczek pokroić na kawałki, podsmażyć na rumiano, dodać mięso królika, chwile podsmażyć, podlać gorącą wodą, zagotować dodać sol i pieprz oraz obrane warzywa, dusić na małym ogniu do miękkości, 2. miękkie mięso wyjąć, wyjąć, obrać z kości, w pozostałym wywarze namoczyć bułki, 3. mięso, boczek , warzywa oraz odciśnięte bułki zmielić 3x, dodać jajka, doprawić gałką oraz pieprzem i solą do smaku, 4. na dno foremek wyłozyć plastry słoniny, nastepnie wyłożyć pasztet, wierzch wyrównać, posypać bułką tartą, 5. piec ok 60-70 min w 180 st, smacznego