Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny i bardzo łatwy w przygotowaniu doskonały na każdą okazje
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1650
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1650
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
grzyby (pieczarki) poddusić z poszatkowana cebulą
mięso zmielić i zmiksować ze śmietaną i jajkami
wszystko razem dokładnie wymieszać przełożyć do foremki i piec przez 1,5 godz w temp. 150 st. C