Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartość kaloryczna 1 porcji: 230 kcal.
bardzo prosty, lekki i pożywny pasztet wegetariański :-). Smakuje równie dobr...
Odsłon: 5836
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 277
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2158
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 277
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2158
Składniki
Pieczarki oczyść. Kapelusze małych sztuk skrop sokiem z cytryny, oprósz pieprzem kajeńskim i odstaw na 2 godz. Resztę pieczarek pokrój. 2. Na 2 łyżkach masła podsmaż siekaną cebulę i czosnek, dodaj krojone pieczarki i chwilę smaż razem. Zmniejsz ogień i smaż aż płyn odparuje. Przestudź. Zmiksuj z migdałami, śmietaną, jajkami, tymiankiem i solą. 3. Formę nasmaruj masłem, wysyp bułka tartą. Do polowy napełnij masą, przykryj kapeluszami pieczarek, a te resztą masy. Posyp płatkami migdałowymi. Pasztet ustaw w blaszce z gorącą wodą. Razem umieść w gorącym piekarniku i piecz 40 minut.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Swojska karkówka w ziołach
Wędliny
Gotowany boczek wędzony
Wędliny
Pasztet świąteczny
Wędliny
Biała kaszanka na kaszy gryczanej.
Swojska karkówka w ziołach
Karkówka, jest bardzo smacznym mięsem. W tym przepisie można ją serwować na z...
Odsłon: 1189
Gotowany boczek wędzony
Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...
Odsłon: 1154