Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny,aromatyczny i dietetyczny. Z całości został ten kawałeczek,znikał w mgnieniu oka:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420244
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1698
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119615
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420244
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1698
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119615
Składniki
Wszystkie warzywa i pierś pokroić ,wrzucić na patelnię i smażyć około 1/2 godz. Gdy już są miękkie wystudzić i zmielić. Do mielenia dodać odcedzoną i przepłukana fasolkę oraz odciśniętą bułkę. Przyprawić do smaku solą,pieprzem,imbirem i gałką muszkatałowa. Dodać żółtka,a z białek ubić pianę. Delikatnie wymieszać. Foremkę posmarować masłem i posypać tartą bułką. Masę wyłożyć i wyrównać.Dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 190st,około godz.
Smacznego życzę!