Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy w wykonaniu i smaczny.
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Składniki
Ugotowałam soczewicę bez namaczania, 25 minut spokojnie wystarczy. Zmieliłam ją, jeśli masa jest sucha można dodać wody z gotowania soczewicy. Do masy dodałam przesmażoną cebulkę, przyprawy, zmiażdżony czosnek. Spróbowałam smaku masy i ją porządnie wymieszałam.
Dodałam jaja, trochę bułki i jeszcze raz wyrobiłam masę. Włożyłam ją do foremki wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułką. Zapiekałam 40- 45 minut w 180 stopniach.
Smacznego :)