Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszła mnie ochota na pasztet, do wątróbki dodałam seler i cukinię,wyszedł bardzo smaczny,delikatny i dietetyczny. Bardzo polecam:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 852
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4478
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1083
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 479
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3352
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 852
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4478
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1083
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 479
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3352
Składniki
Cebulę pokroić w grubsze piórka ,pora w talarki,dać na dużą patelnię i zeszklić. Dodać wątróbkę ,marchew,seler i pietruszkę pokrojone w talarki i smażyć wszystko około 1/2 godz. Na końcu dodać cukinię pokrojoną w plastry i podsmażyć kilkanaście min. Wystudzić,zmielić dodać bułkę odciśniętą,żółtka,białka ubić,dać wszystkie przyprawy i dobrze masę wyrobić. Foremkę posmarować tłuszczem,posypać tartą bułką i zapiekać w 200st.do zrumienienia wierzchu. Letni pasztet wyłożyć na tackę. Smacznego życzę!