Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj poszłam na zakupy chcąc kupić dobrą wędlinę. Kiedy przeczytałam składy wedlin: cukier, woda, glutaminan, syrop glukozowy opadły mi ręce. Ale szybko wizęłam sprawy w swoje r ę c e. Kupiłam mięso mielone i powstała pyszna pieczeń po meksykańsku. Zajadamy się.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13957
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15714
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6376
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13957
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15714
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6376
Składniki
Czerwoną cebulę przesmażamy na oleju. Mięso przekładamy do miski. Dodajemy startą marchewkę, odcedzoną fasolę, kukurydzę, chili, przyprawy, koncentrat, sól i wcześniej przesmażoną cebulkę. Mieszamy ze sobą składniki. Całość przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wyrównujemy wierzch reką zmoczoną wodą. Pieczemy w 190 stopniach C do godziny.