Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj poszłam na zakupy chcąc kupić dobrą wędlinę. Kiedy przeczytałam składy wedlin: cukier, woda, glutaminan, syrop glukozowy opadły mi ręce. Ale szybko wizęłam sprawy w swoje r ę c e. Kupiłam mięso mielone i powstała pyszna pieczeń po meksykańsku. Zajadamy się.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4480
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1500
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4480
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1500
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 437
Składniki
Czerwoną cebulę przesmażamy na oleju. Mięso przekładamy do miski. Dodajemy startą marchewkę, odcedzoną fasolę, kukurydzę, chili, przyprawy, koncentrat, sól i wcześniej przesmażoną cebulkę. Mieszamy ze sobą składniki. Całość przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wyrównujemy wierzch reką zmoczoną wodą. Pieczemy w 190 stopniach C do godziny.