Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki w koperku podane z pieczoną, białą kiełbasą i marynowanymi papryczkami czereśniowymi.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 57
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 242
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7367
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 57
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 242
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 7367
Składniki
Kiełbaski pieczemy na gorącym tłuszczu. Ziemniaki myjemy i ścieramy skórki, gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu ziemniaków odlewamy wodę, polewamy je gorącym tłuszczem, posypujemy drobno pokrojonym koprem i mieszamy, tak żeby obłożyły się koprem. Upieczone kiełbaski podajemy z ziemniakami i marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!