Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki w koperku podane z pieczoną, białą kiełbasą i marynowanymi papryczkami czereśniowymi.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1288
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 727
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4547
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1288
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 727
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4547
Składniki
Kiełbaski pieczemy na gorącym tłuszczu. Ziemniaki myjemy i ścieramy skórki, gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu ziemniaków odlewamy wodę, polewamy je gorącym tłuszczem, posypujemy drobno pokrojonym koprem i mieszamy, tak żeby obłożyły się koprem. Upieczone kiełbaski podajemy z ziemniakami i marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!