Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki w koperku podane z pieczoną, białą kiełbasą i marynowanymi papryczkami czereśniowymi.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5743
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5415
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 238
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5743
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5415
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 238
Składniki
Kiełbaski pieczemy na gorącym tłuszczu. Ziemniaki myjemy i ścieramy skórki, gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu ziemniaków odlewamy wodę, polewamy je gorącym tłuszczem, posypujemy drobno pokrojonym koprem i mieszamy, tak żeby obłożyły się koprem. Upieczone kiełbaski podajemy z ziemniakami i marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!