Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie białą kiełbasę? Często ją jecie czy tylko z okazji Wielkiej Nocy? U mnie dosyć często gości na stole. Dziś proponuję Wam pieczoną białą kiełbasę z remuladą duńską – palce lizać!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12790
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7215
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12790
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7215
Składniki
piekarnik rozgrzej do 180 stopni kiełbasę ponakuwaj nożem, by nie popękała podczas pieczenia, wstaw w naczyniu żaroodpornym do piekarnika i piecz 20 minut podawaj z remuladą duńską