Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i soczysta pierś z indyka pieczona w rękawie do pieczenia w piekarniku idealna na ciepło do obiadu lub na zimno na kanapki.
Polecam.
Odsłon: 523
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12546
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5335
Polecam.
Odsłon: 523
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12546
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5335
Składniki
Pierś opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym. Wszystkie przyprawy wymieszaj z olejem, musztardą i miodem.
Pierś natrzyj przygotowana marynatą i zwiąż sznurkiem. Włóż do rękawa do pieczenia i wstaw do lodówki na całą noc,
Piec około godziny w temperaturze 180 st. Polecam.