Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i soczysta pierś z indyka pieczona w rękawie do pieczenia w piekarniku idealna na ciepło do obiadu lub na zimno na kanapki.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 310
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4377
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3619
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30746
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 310
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4377
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3619
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30746
Składniki
Pierś opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym. Wszystkie przyprawy wymieszaj z olejem, musztardą i miodem.
Pierś natrzyj przygotowana marynatą i zwiąż sznurkiem. Włóż do rękawa do pieczenia i wstaw do lodówki na całą noc,
Piec około godziny w temperaturze 180 st. Polecam.