Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i soczysta pierś z indyka pieczona w rękawie do pieczenia w piekarniku idealna na ciepło do obiadu lub na zimno na kanapki.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231938
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231938
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Pierś opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym. Wszystkie przyprawy wymieszaj z olejem, musztardą i miodem.
Pierś natrzyj przygotowana marynatą i zwiąż sznurkiem. Włóż do rękawa do pieczenia i wstaw do lodówki na całą noc,
Piec około godziny w temperaturze 180 st. Polecam.