Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i soczysta pierś z indyka pieczona w rękawie do pieczenia w piekarniku idealna na ciepło do obiadu lub na zimno na kanapki.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Składniki
Pierś opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym. Wszystkie przyprawy wymieszaj z olejem, musztardą i miodem.
Pierś natrzyj przygotowana marynatą i zwiąż sznurkiem. Włóż do rękawa do pieczenia i wstaw do lodówki na całą noc,
Piec około godziny w temperaturze 180 st. Polecam.