Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina wyrazistych smaków na świątecznym stole. Boczek o smaku curry i pięć smaków.
rękaw do pieczenia
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 516
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2423
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 516
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 857
Składniki
Nie mogłam się zdecydować na smak boczku, więc przekroiłam boczek wzdłuż i użyłam dwóch przypraw. Jeden kawałek obsypałam curry a drugi przyprawą pięć smaków no i oczywiście solą.
Boczki najlepiej zostawić na noc, aby lepiej przeszedł przyprawami
Piekłam na warstwie warzyw w rękawie około 1,5 h w 180 stopniach. Oczywiście najlepszy jest jeszcze ciepły i trzęsący się, na zimno też.
:DDD
Smacznego :)