Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina wyrazistych smaków na świątecznym stole. Boczek o smaku curry i pięć smaków.
rękaw do pieczenia
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 260
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 973
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1689
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25234
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 260
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 973
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1689
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25234
Składniki
Nie mogłam się zdecydować na smak boczku, więc przekroiłam boczek wzdłuż i użyłam dwóch przypraw. Jeden kawałek obsypałam curry a drugi przyprawą pięć smaków no i oczywiście solą.
Boczki najlepiej zostawić na noc, aby lepiej przeszedł przyprawami
Piekłam na warstwie warzyw w rękawie około 1,5 h w 180 stopniach. Oczywiście najlepszy jest jeszcze ciepły i trzęsący się, na zimno też.
:DDD
Smacznego :)