Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina wyrazistych smaków na świątecznym stole. Boczek o smaku curry i pięć smaków.
rękaw do pieczenia
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 925
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104816
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 400
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 925
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104816
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 400
Składniki
Nie mogłam się zdecydować na smak boczku, więc przekroiłam boczek wzdłuż i użyłam dwóch przypraw. Jeden kawałek obsypałam curry a drugi przyprawą pięć smaków no i oczywiście solą.
Boczki najlepiej zostawić na noc, aby lepiej przeszedł przyprawami
Piekłam na warstwie warzyw w rękawie około 1,5 h w 180 stopniach. Oczywiście najlepszy jest jeszcze ciepły i trzęsący się, na zimno też.
:DDD
Smacznego :)