Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsza wersja jego wysokości boczku!
rękaw do pieczenia
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1240
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2968
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79475
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 493
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1240
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2968
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79475
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 493
Składniki
Trzeba kupić surowy wędzony boczek, jak najwyższy, potem lepiej się prezentuje. Kupiłam dwa kawałki bo tylko tyle się udało wykroić wysokiej części boczku w sklepie. Boczek piecze się w rękawie do pieczenia na warstwie plastrów cebuli 1- 1,5 h w 185 C. Ja zawsze wole dłuższe pieczenie w rękawie.
Gotowe. Pieczenie podkręca smak i tak już pysznego boczusiu. Oczywiście jest smaczny na ciepło i zimno.
Smacznego :)